Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

mariana_marian 
	    	Utilizator

mariana_marian 
	    	Utilizator	    

hopeless1 
	    	Utilizator

hopeless1 
	    	Utilizator	    

ContSters71920 
	    	Utilizator

ContSters71920 
	    	Utilizator	    

mariana edimari	                   

Buna ziua.Am deschis un proces civil in care am cerut Anulare antecontract de V.C. precum si obligarea paratilor la restituirea sumei de 3500 euro.(data ca ... (vezi toată discuția)
	                    mariana edimari	                   

Buna ziua.Am deschis un proces civil in care am cerut Anulare antecontract de V.C. precum si obligarea paratilor la restituirea sumei de 3500 euro.(data ca ... (vezi toată discuția)

eusaisapte	                   

Buna ziua. In civil se percepe taxa de timbru anticipat pe chelruielile de judecata din acelasi proces? Mentionez ca fac naveta la termene si n-am de unde sti ... (vezi toată discuția)
	                    eusaisapte	                   

Buna ziua. In civil se percepe taxa de timbru anticipat pe chelruielile de judecata din acelasi proces? Mentionez ca fac naveta la termene si n-am de unde sti ... (vezi toată discuția)

fresh6789	                   

bună ziua,
am un proces în care pârâtul are interesul să tragă de timp. acesta a contestat decizia instanței de fond prin recurs. pot plăti eu ... (vezi toată discuția)
	                    fresh6789	                   

bună ziua,
am un proces în care pârâtul are interesul să tragă de timp. acesta a contestat decizia instanței de fond prin recurs. pot plăti eu ... (vezi toată discuția)