avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Ce fac cand intru pe avocatnet.ro - monolog
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Ce fac cand intru pe avocatnet.ro - monolog

Buna dimineata!
Ca utilizator cu ceva experienta pe acest site, in primul rand ma uit la statusurile prietenilor apoi la ceea ce ei au scris de cand nu am intrat eu (aici intervin sau nu - f(x) de cunostintele mele sau intresul pe care mi l-au trezit cu subiectele deschise) nu neglijez nici pe ceilalti participanti la dialog (participanti pe care ii stiu - desigur, apar si utilizatori noi - si le apreciez de cele mai multe ori comentariile si vorbele de duh - nu dau exemple ca sa nu omit pe careva pentru ca sunt foarte multi) apoi ma uit la subiectele fara raspuns si daca sunt in masura raspund conform cu ceea ce stiu sau conform cu experienta mea (asta nu inseamna ca raspunsurile mele sunt "litera de lege"... ;) ) dupa care iau fiecare sectiune a site-ului la vizualizat. Recunosc ca sunt atrasa de Psihologia judiciara, Editorial, Probleme de familie, Discutii diverse, Epigrame, Dreptul, calculatorul meu si internetul (nu sunt sigura ca am respectat cu exactitate denumirea lor - dar stiti despre ce este vorba).
Cand initiez eu un subiect, va spun sincer, abea astept sa vad reactiile si raspunsurile dumneavoastra.
Cand am intrat prima data aici aveam mare nevoie de sustinere, sustinere pe care am gasit-o in mod dezinteresat din partea dumneavoastra, am gasit un exemplu de solidaritate.
Va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine! Va multumesc pentru ca ajutati, cu sfaturile si cunostintele dumneavoastra, pe multi alti semeni aflati intr-o situatie dificila.
Ma bucur sa am prieteni in aceasta minunata comunitate si simt cum cuvintele nu sunt suficiente pentru a-mi exprima aceasta bucurie. :vishenka::love:

Cu respect,
Mihaela Popa
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2010
ContSters98240, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 12:41, 23 Februarie 2011
Fain comentariu . Sper sa-l citeasca cat mai multi. Felicitari !
Ma bucur de bucuria dvs.!
Aveti grija ca acesta activitate sa ramana un hobby si totul este O.K.
Sa nu se transforme in ocupatie ca ajungeti dependenta de aceasta si nu ar fi bine. V-o spune unul care a simtit-o pe pielea lui. Vreau sa ma las dar e la fel ca si cu fumatul de care m-am lasat de mai multe ori (si vreau sa ma mai las de cateva ori!?).
Colindati prin toate forumurile, raspundeti numai acolo unde doriti, dar cititi tot ce se scrie. Mie asta imi place cel mai mult. Unele mesaje imi imbogatesc cunostintele iar altele, multe, ma amuza.
E o experienta interesanta!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Si eu ma bucur!

Si,domnule Tudor, nu va lasati nici de data asta :love2:
rocristina:
De ce anume sa nu ma las:
- de Avocatnet?
- de fumat?
- de amandoua?
Off topic:
=D> =D> =D> @tudorvaleriu - printre altele, aceleasi intrebari imi pun si eu :rofl:
dar chiar nu ma las nici / nici pentru ca aici am gasit oameni de CALITATE. Sper sa ma pot ridica si eu la inaltime...

Cu stima,
Mihaela Popa
Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2010
ContSters98240, utilizator

Alte discuții în legătură

Santaj,incitare la sinucidere,amenintari cu decretul313 si moartea Tornada Tornada Sunt pacient la psihiatrie:stunned::si din sunt santajata si amenintata sub acoperirea faptului ca asta(faptul ca sunt pacient la psihiatrie) este dovada ca am ... (vezi toată discuția)
1.000 de experiente avocatnet.ro. ajuta si tu! Alin Popescu Alin Popescu Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care ... (vezi toată discuția)
Nu te supara, frate! ContSters109653 ContSters109653 Chiar acu\' de sarbatori , cand tolba e plina , s-au gasit moderatori , sa ne caute vina . Sper sa reveniti acum ! Va implor , nu va impun. Desi o asa ... (vezi toată discuția)