Ec.Angelica-Ana  Pop  
	    	Contabil

Ec.Angelica-Ana  Pop  
	    	Contabil	    

elenuta 55 
	    	Utilizator

elenuta 55 
	    	Utilizator	    

giubaca69	                   

Bună ziua vă rog să mă ajutați cu privire la cele ce am să vă expun ! 
Tatal meu avea un card CETELEM de pe care a scos in cateva randuri anumite ... (vezi toată discuția)
	                    giubaca69	                   

Bună ziua vă rog să mă ajutați cu privire la cele ce am să vă expun ! 
Tatal meu avea un card CETELEM de pe care a scos in cateva randuri anumite ... (vezi toată discuția)

goina4444	                   

Buna seara. Tatal meu a avut 3 credite de la BCR , BANCPOST si CETELEM. spun a avut deoarece a decedat in urma cu 3 ani.Firmele de asigurari nu au platit ... (vezi toată discuția)
	                    goina4444	                   

Buna seara. Tatal meu a avut 3 credite de la BCR , BANCPOST si CETELEM. spun a avut deoarece a decedat in urma cu 3 ani.Firmele de asigurari nu au platit ... (vezi toată discuția)

slavulucian	                   

buna ziua....as dori sa stiu ce se intampla cu un card de credit al tatalui meu bolnav de ciroza hepatica si ce rol are acea asigurare de deces inscrisa in ... (vezi toată discuția)
	                    slavulucian	                   

buna ziua....as dori sa stiu ce se intampla cu un card de credit al tatalui meu bolnav de ciroza hepatica si ce rol are acea asigurare de deces inscrisa in ... (vezi toată discuția)