avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe notariale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe notariale

VREAU SA CUMPAR UN APARTAMENT NOU . CE TAXE TREBUIE PLATITE, UNDE SI CATRE CINE?
MULTUMESC
Platiti taxele notariale aferente contractului la notariatul unde perfectati actele , la mommmentul incheierii tranzactiei .
CARE SUNT TAXELE NOTARIALE AFERENTE CONTRACTULUI ?
Notarul calculeaza onorariile conform Ordinului nr. 943/2005. Ca sa aflati ce suma de bani va va fi perceputa de catre notar pentru perfectarea contractului de vanzare-cumparare al apartamentului, trebuie in primul rand sa oferiti mai multe detalii despre acesta (adresa exacta, anul constructiei, cate camere are, etaj etc.)
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
Alin Popescu, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare Roxanne30 Roxanne30 Buna seara, As dori sa va intreb cam cat ar ajunge un contract vanzare-cumparare facut intre mama-fiica si care ar fi valoarea minima a apartamentului la ... (vezi toată discuția)
Daca cumpar un apartament, ce taxe trebuie sa platesc ? dmh dmh daca am vindut un apartament intr-o resedinta de judet si vreau sa cumpar altul intr-o alta resedinta de judet, ce taxe (de tranzactie, de cumparare) ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale antecontract si contract v-c imobil Lulica Lulica Buna seara In cazul in care inchei un antecontract de v-c la un notar pe jumatate din suma negociata pentru cumpararea imobilului, achit niste taxe ... (vezi toată discuția)