Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Intre 2005 - 2006 am primit prin transfer bancar o suma mai importanta de bani .
Bun ...am pus casa in vanzare pe un site
Problema 2 :
A deschis un cont , pe care m-a trecut imputernicit , si la un moment dat , cand a plecat din localitate , mi-a mai dat numarul unui alt cont , si mi-a scris clar , negru pe alb sa iau o anumita suma de bani . Peste cateva zile eu am mers si am retras o suma , dupa care , a aparut amenintarea cu casa si mi-a zis ca asta-i talharie . ( problema cu retrasul banilor din contul comun )
De aprox. 10 zile nu imi mai raspunde nici la tel. , nici la emailuri , si este plecat cu masina mea , care este pe numele meu , undeva in tara , dar nu stiu unde anume , eu spunandu-i sa vina si sa imi inapoeze masina .....Dar in afara de nesfarsitele amenintari , nu primesc nimic altceva ....
citez : " armata lui de avocati " pentru faptul ca eu am cerut pe casa mai mult decat am dat in momentul cumpararii . Pentru acest lucru omul mi-a spus ca ma va inchide , deoarece asta este inselaciune ....toata aceasta poveste cu casa de la inceput la sfarsit .
Problema 2 :
A deschis un cont , pe care m-a trecut imputernicit , si la un moment dat , cand a plecat din localitate , mi-a mai dat numarul unui alt cont , si mi-a scris clar , negru pe alb sa iau o anumita suma de bani . Peste cateva zile eu am mers si am retras o suma , dupa care , a aparut amenintarea cu casa si mi-a zis ca asta-i talharie . ( problema cu retrasul banilor din contul comun )De aprox. 10 zile nu imi mai raspunde nici la tel. , nici la emailuri , si este plecat cu masina mea , care este pe numele meu , undeva in tara , dar nu stiu unde anume , eu spunandu-i sa vina si sa imi inapoeze masina .....Dar in afara de nesfarsitele amenintari , nu primesc nimic altceva ....
Si inca ceva ....spuneti ca " daca " vand casa ......dar ...de ce " daca " ? care ar fi cealalta posibilitate ? caci din acel " daca " am inteles ca ar mai fi alta optiune .