Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

freenicos 
	    	Utilizator

freenicos 
	    	Utilizator	    

freenicos 
	    	Utilizator

freenicos 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

freenicos 
	    	Utilizator

freenicos 
	    	Utilizator	    

freenicos	                   

Am o salariata careia i-a expirat concediul ptr crestere copil in iulie...nici n-o cunosc personal...nu am nr telefon...Intrebarea e ce fac cu contractul ei de ... (vezi toată discuția)
	                    freenicos	                   

Am o salariata careia i-a expirat concediul ptr crestere copil in iulie...nici n-o cunosc personal...nu am nr telefon...Intrebarea e ce fac cu contractul ei de ... (vezi toată discuția)

liviu2005	                   

La revenirea din concediul pentru ingrijirea copilului (3 ani) se constata ca societatea care a suspendat CIM, are activitatea suspendata pe 3 ani,legal prin ... (vezi toată discuția)
	                    liviu2005	                   

La revenirea din concediul pentru ingrijirea copilului (3 ani) se constata ca societatea care a suspendat CIM, are activitatea suspendata pe 3 ani,legal prin ... (vezi toată discuția)

ContSters167835	                   

Mi-am pierdut decizia privind acordarea indemnizatiei ptr.cresterea copilului.As vrea ca cineva sa ma indrume unde trebuie sa ma adresez ptr \"a o ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters167835	                   

Mi-am pierdut decizia privind acordarea indemnizatiei ptr.cresterea copilului.As vrea ca cineva sa ma indrume unde trebuie sa ma adresez ptr \"a o ... (vezi toată discuția)