avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tardiv ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tardiv ?

X-( Am primit comunicarea cu sentinta tribunalului pe data de 21 decembrie 2006. A urmat imediat vacanta juridica, deci suspendarea tuturor activitatilor la instante, avocati etc. prima zi de lucru fiind 3 ianuarie 2007. Cererea de apel depusa in ziua de 12 ianuarie 2007 este socotita tardiv depusa sau nu ?
Cel mai recent răspuns: mvajnanet , utilizator 10:54, 22 Martie 2007
Ati uitat sa mentionati care era termenul de apel in cazul dv.
Daca e de 15 zile, atunci da, este tardiv; a expirat pe 8 ianuarie. :(
:(( Mulţumesc mult pt.răspunsul prompt şi precis; din păcate termenul de apel a fost de 15 zile; am fost sfătuit eronat de către un licenţiat care interpretează în mod personal expresia "zile libere" din textul art. de lege referitor la termene! #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen apel la o sentinta Kheyra Kheyra Buna ziua, Am si eu o intrebare : Daca la o hotarare judecatoreasca primita prin posta pe data de 28.12.2011 ( stampila postei) s-a facut apel inregistrat pe ... (vezi toată discuția)
Termen si cale de atac Emilianovici Emilianovici Daca in H.J s[une recurs in 15 zile se poate face apel? Care este termenul de apel . Speta H.J a fost imanata pe 29 noiembrie 2012 care este ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Mai pot face recurs? Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Am primit hotararea pe 22 iunie ( s-a judecat la litigii de munca), mai pot face recurs s-au am pierdut acest drept? (vezi toată discuția)