avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mai pot face recurs?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mai pot face recurs?

Buna ziua!
Am primit hotararea pe 22 iunie ( s-a judecat la litigii de munca), mai pot face recurs s-au am pierdut acest drept?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:38, 2 Iulie 2010
Buna ziua !
Conform Art. 301 Cod procedura civila
"Termenul de recurs este de 15 zile de la comunicarea hotararii, daca legea nu dispune altfel. Dispozitiile Art. 284 alin. 2 - 4 se aplica in mod corespunzator."
Sunteti astfel in termen ....
Calculati cele 15 zile de la data la care vi s-a comunicat. In a 15 -a zi de la comunicare daca veti depune recursul la instanta, sau il veti trimite prin posta cu confirmare de primire, acesta va fi socotit in termen.Daca aceasta din urma zi se implineste sambata sau duminica, veti putea depune recursul in ziua de luni. Succes
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2010
ContSters98997, utilizator
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2010
ContSters112731, utilizator
la litigiile de munca termenul de recurs este de 10 zile, nu de 15 ca in dreptul comun. Se calculeaza pe zile libere, ceea ce inseamna ca ultima zi de depunere ar fi 3 iulie, cum 3 iulie e sambata puteti depune inclusiv luni pe data de 5 iunie
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2010
aianaa, utilizator
din pacate nu este asa, sambata lucreaza posta, deci daca nu il depuneti sambata cel tarziu prin posta, va fi declarat tardiv ;)

Alte discuții în legătură

Competenta materiala badila steluta badila steluta daca un proces se judeca la tribunal in prima instanta recursul unde se depune? va multumesc (vezi toată discuția)
Recurs neregulat introdus diana22 diana22 in ce situatii instanta poate anula un recurs ca neregulat introdus? (vezi toată discuția)
Cale de atac impotriva unei hotarari judecatoresti pronuntata de judecatorie, obiect: pretentii cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana Care sunt căile de atac ale debitorului la o hotărâre în pretenţii dată de prima instanţă)judecătorie) ? (vezi toată discuția)