avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice oferta neconforma
Discuție deschisă în Achiziţii publice

oferta neconforma

Buna ziua.
Va supun atentiei urmatoarea speta :
achizitie de furnizare produse, valoare estimata 60.000lei
procedura aplicata de autoritatea contractanta : cerere de oferta offline cu faza finala licitatia electronica
Intrebare : poate fe condiderata neconforma in urma evaluarii o oferta care corespunde specificatiilor tehnice , are valoarea mai mare decat cea estimata , de ex 60.500 lei atata timp cat urmeaza a fi derulata o licitatie electronica?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: elisa18 , utilizator 15:47, 11 Mai 2010
In cazul prezentat de d-voastra nu poate fi considerata ca fiind oferta neconforma.
Multumesc,
Asa credeam si eu insa CNSC nu a admis contestatia depusa de un operator economic pe acest motiv
Motivatia? care ar fi?
Neconforma in niciun caz, vezi art.36 alin2 din HG 925. Probabil ca s-au legat de art 36 alin1 lit e sau e1. Dar nici eu nu inteleg cum, cat timp oferta financiara finala este cea stabilita in urma licitatiei electronice si nu se cunoaste. In plus, daca valoarea este "peste", nu se poate intra la licitatia electronica, iarasi o chestie care mi se pare in neregula.
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
vlad nicolae, moderator
art. 36 alin e) din OUG 34/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)
Sc x srl si sc y srl Daniel Popescu Daniel Popescu Autoritatea contractanta a lansat o procedura de achizitie publica cu faza finala electronica. In urma licitatiei electronice SC X SRL s-a clasat pe locul 1 ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare fonduri creatza_70 creatza_70 Buna ziua! La o licitatie deschisa, finalizata cu licitatie electronica, se prezinta un ofertant cu pretul mai mare cu pana in 10% fata de estimat. Avand ... (vezi toată discuția)