avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice disponibilizare fonduri
Discuție deschisă în Achiziţii publice

disponibilizare fonduri

Buna ziua!

La o licitatie deschisa, finalizata cu licitatie electronica, se prezinta un ofertant cu pretul mai mare cu pana in 10% fata de estimat.
Avand in vedere ca urmeaza o licitatie electronica, se poate intocmi nota pentru disponibilizarea fondurilor abia dupa finalizarea licitatiei electronice, in cazul in care pretul ramane mai mare cu pana in 10% fata de estimat?

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2012
creatza_70, utilizator
Cel mai recent răspuns: Faneli , utilizator 15:02, 9 Octombrie 2012
Art. 165 alin (2) din OUG 34/2006: "Autoritatea contractanta are obligatia de a invita toti ofertantii care au depus oferte ADMISIBILE..." . Art. 37 alin (1) din HG 925/2006: "Ofertele care nu se încadrează în niciuna dintre situaţiile prevăzute la art. 36 sunt singurele oferte care pot fi considerate ADMISIBILE. Art. 36 lit e) din HG 952/2006: oferta este considerata inacceptabila daca pretul, fara TVA, depaseste valoarea estimata comunicata in anuntul de participare si nu exista posibilitatea disponibilizarii de fonduri suplimentare. In consecinta, ca sa vedem daca este oferta este admisibila, este OBLIGATORIU ca "nota pentru disponibilizarea fondurilor" sa fie intocmita in cadrul evaluarii initiale, deci inainte de licitatia electronica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare directa pe oug 34/2006-contract cu neplatitori de tva SimanSimona SimanSimona Buna ziua, Am o nelamurire legata de achizitiile directe pe oug 34/2006. Primaria, in cadrul unui proiect posdru, achizitioneaza direct servicii si produse ... (vezi toată discuția)
Oferta inacceptabila - licitatie electronica creatza_70 creatza_70 Buna ziua, La o cerere de oferte cu faza finala licitatie electronica, s-au primit oferte financiare peste valoarea estimata a contractului dar pana in ... (vezi toată discuția)
Licitatie electronica lucrari de constructii-valoarea estimata deltaco deltaco Buna ziua. Tocmai am iesit de la o sedinta de deschidere a ofertelor pentru achizitia lucrarilor de constructii. si am si eu o intrebare. In cazul unei ... (vezi toată discuția)