Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
In contencios am inteles sa dau in judecata autoritatea publica OJPC Mehedinti si ANPC Mehedinti, pentru nesolutionarea favorabila a reclamatiei facute de mine impotriva unui prestator de servicii, care a prestat un serviciu necorespunzator, proces asa cum am spus l-am pierdut.Analizand raspunsurile formulate de parate instanta constata ca acestea nu pot fi apreciate ca fiind 0 exprimare explicita, cu exces de putere , a vointei de a nu rezolva cererea reclamantului , nefiind incalcate niciunul din drepturile ~i libertatile fundamentale prevazute de constitutie sau de lege.
Am inteles sa dau in judecata in civil unitatea prestatoare impotriva careia am facut reclamatie la autoritatile mentionate, proces pe care l-am castigat.
Dupa castigarea procesului in civil impotriva prestatorului de servicii, am inteles sa dau in judecata fosta directoare a OJPC Mehedinti, care asa cum am spus a chemat in garantie ANPC Mehedinti, cu toate ca eu m-am opus deoarece cererea era tardiva, nu a fost depusa odata cu intampinarea sau in prima zi de infatisare.
In concluzie in Contencios am inteles sa dau in judecata autoritatile publice mentionate, iar in civil fosta directoare a OJPC Mehedinti.
Am postat din dispozitivul instantei de contencios un fragment