avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... acte auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

acte auto

Buna seara, am si eu o intrebare am o masina care nu este pe numele meu ,am facut itp in cazul in care o inscriu pe numele meu mai este itp valabil, ca banuiesc ca imi da un alt talon?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 20:23, 13 Mai 2010
Inspectia tehnica periodica priveste masina.Daca se schimba proprietarul masinii,valabilitatea acesteia ramane neschimbata.
multumesc, dar nu imi opresc talanolul?
Existenta valabilitatii I.T.P. este inregistrata in baza electronica de date si se reinscrie in noul certificat de inmatriculare.
ITP-ul se face pt. masina nu pt. proprietar. Prin urmare dupa scimbarea proprietarului ITP-ul ramane valabil si normal trebuie sa va restituie acel talon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt actele necesare pentru inmatriculare auto in 2017? RolandSachelarescu RolandSachelarescu Buna ziua! Sunt plin de frustrare deoarece vreau sa imi iau o masina si sunt absolut obsedat sa o inmatriculez pe numele meu, dar din pacate 80-90% dintre ... (vezi toată discuția)
Inspectia tehnica masina in strainatate gabriela.enache gabriela.enache Buna ziua! Ma poate scoate careva din ceata in care am intrat? Eu lucrez in Spania si am venit cu masina personala, care este inmatriculata in Romania. In ... (vezi toată discuția)
Pot face itp în italia pentru un autoturism înmatriculat în românia? vali_k vali_k Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)