avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... alerte forum
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

alerte forum

buna ziua!
desi e accesat butonul urmareste subiecte noi, nu primesc alerta. primesc doar pt subiectul unde am postat..
Cel mai recent răspuns: ContSters85576 , utilizator 22:39, 27 Mai 2010
buna seara,
promit sa verificam luni ce se intampla cu alertele dvs. ;)
o seara placuta.
multumesc, la fel
pot primi si un raspuns la problema mea :(( ? v-am detaliat-o intr-un mesaj privat..., pe scurt, intrebarea ar fi daca tehnic, se poate recupera un cont sters ?
buna seara,

din pacate, un cont sters nu se poate recupera in niciun mod.
legea ne obliga sa anonimizam / stergem toate datele din conturile pe care utilizatorii doresc sa le stearga.

o seara placuta.
Buna dimineata, am si eu o problema cu alertele si toate informatiile care-mi vin pe e- mail de la avocat.net, acestea se duc in spam de o perioada.
Am descoperit intamplator (nu citesc mesajele din spam de obicei), credeam ca m-am dezabonat din greseala.

va multumesc, va doresc o zi frumoasa.
Introduceti adresa de la avocat.net in agenda Dv. de email.

Alte discuții în legătură

Subiecte urmarite leuca_luminita leuca_luminita Buna seara! Desi sececltez butonul \\"urmareste subiectul\\" de marti sera nu mai prinesc pe e-mail alerta mesaje. Aveti idee de ce oare? Va multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Modificari forum 19 mai 2009 alerte forum pianistul pianistul - am efectuat modificari la modul in care se trimit alertele. Utilizatorii Forumului Avocatnet.ro pot opta (sectiunea Centrul de alerte -> Alerte forum) ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)