avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva ungaria
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva ungaria

buna azi am fost in ungaria la cumparaturi,produse pentru salon de coafura,si in ungaria la depozit ne-au dat o hartie de recuperare afa,tva,care trebuia stampilata la vama la intrare in tara si dusa inapoi la depozit si ei ne returnau tva-ul.dar la vama au zis ca ei nu pun nici o stampila ca nu se mai poate recupera tva-ul.ce ziceti se poate recupera sau nu?apropo factura este pe persoana fizica
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 22:49, 14 Mai 2010
nu se recupereaza tva de catre persoanele fizice pentru achizitii din ue.

inainte de aderare se practica ce spuneti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare tva din ungaria in 2011??? BogdanBura BogdanBura Buna ziua. Suntem o firma din Romania, care doreste sa achizitioneze din Ungaria un mic utilaj pentru executare de lucrari speciale in constructii. Am dorii sa ... (vezi toată discuția)
Documente necesare Moruki Moruki Sunt persoană fizică autorizată neplătitoare de TVA. Vreau să achiziţionez marfă din Ungaria (legume, fructe), atât de la producători căt şi de la ... (vezi toată discuția)
Cumparare/revanzare online firma neplatitoare tva iulian0507 iulian0507 buna ziua, vrem sa facem o firma neplatitoare de tva , unde sa re-vindem produse cumparate de pe un alt site unde avem un discount. singurul document al ... (vezi toată discuția)