Vlajoaga Robert PFA 
	    	Contabil

Vlajoaga Robert PFA 
	    	Contabil	    

iulian0507 
	    	Utilizator

iulian0507 
	    	Utilizator	    

ContSters318121 
	    	Utilizator

ContSters318121 
	    	Utilizator	    

ContSters318121, utilizator
 ContSters318121, utilizator 	
			~ final discuție ~
 ContSters169673	                   

Am cumparat niste pandantive si cercei  de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters169673	                   

Am cumparat niste pandantive si cercei  de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)

Buburuze	                   

Buna seara!
Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)
	                    Buburuze	                   

Buna seara!
Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)

MonicaOlariu	                   

Buna Ziua.
In cazul unei achizitii de materiale textile din Turcia, un SRL din Romania, platitor de TVA, ce taxe va avea de platit ? Ma gandesc daca se pune ... (vezi toată discuția)
	                    MonicaOlariu	                   

Buna Ziua.
In cazul unei achizitii de materiale textile din Turcia, un SRL din Romania, platitor de TVA, ce taxe va avea de platit ? Ma gandesc daca se pune ... (vezi toată discuția)