Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie primul si al doilea copil

Daca varsta primului copil este de 1 an si 6 luni, am dreptul la indemnizatie si-n cazul celui de-al doilea copil,in conditiile in care sarcina este de o luna si doua saptamani?
Cel mai recent răspuns: Theia_ , utilizator 19:36, 19 Mai 2010
1. Da, veti avea dreptul la indemnizatie pentru CCC si pentru al doilea copil.
2. Inainte de a se termina CCC pentru primul copil faceti cerere la angajator de incetare a suspendarii CIM si reluare a activitatii si apoi procedati ca si la primul copil: concediu de maternitate si apoi CCC pana la 2 ani.
Multumesc frumos pentru informatii. O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere al doilea copil RoxanaAB RoxanaAB Buna seara, As fi bucuroasa daca m-ati putea lamuri intr-un aspect, cu atatea schimbari de legislatie nu mai stiu unde sa ma uit. Situatia este in felul ... (vezi toată discuția)
Sarcina din timpul concediului de crestere a copilului irinagrecu irinagrecu Buna ziua, Am nascut in data de 10.07.2015. Acum fetita mea are 6 luni. As vrea sa raman iar insarcunata si sa beneficiez in continuare de concediu pt. ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului cris_tina83 cris_tina83 Buna ziua! Sunt in CCC pentru cel de-al 3-lea copil, care va face 2 ani pe data de 16.11.2014 (mentionez ca pe aceasta perioada nu am avut intreruperi , am ... (vezi toată discuția)