avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare executor judiciar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare executor judiciar

Buna ziua

firma la care sunt angajat este in faliment.Nu am reusit sa iau legatura cu executorul judiciar numit telefonic asa ca iam trimis in scris cu confirmare de primire informandul ca sunt angajatul firmei si rugandul sa rezolve problema cu salariile restante pentru care am sentinta judecatoreasca si cu concedierea pentru a putea intra in somaj.A primit documentele acum 2 saptamani .De atunci nu am primit nici o veste cu toate ca i-am comunicat nr de tel si dorinta de a ma intalnii cu dansul.Cum ar trebui sa procedez in continuare pentru a rezolva situatia creata.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bonprice , utilizator 16:04, 22 Iunie 2010
Incercati in continuare sa dati de acesta si intretimp mergeti si la inspectorul ITM la care este arondat fostul angajator si vedeti daca s-a depus decizia de incetare a c.i.m.
Am reusit sa primesc o decizie de incetare a contractului de munca de la lichidator dar in ea nu se specifica data de cand intra in vigoare si nici conform carui articol.
face referire la o sentinta civila definitiva a tribunalului prin care acesta obliga firma la plata salariului neachitat si la incetarea raporturilor de munca.
Cei de la ITM au spus ca nu este buna decizia pentru ca nu face referire la nici un art din Codul Muncii si nici la data de cand intra in vigoare.Ce trebuie sa fac in acest caz pentru ca banuiesc ca in acest caz nu se poate incheia contractul de munca si nici nu beneficiez de somaj?
Beneficiati de somaj daca ati cerut in instanta reintegrarea iar aceasta nu se poate pune in aplicare din cauza angajatorului intrat in faliment.
Nu am cerut reintegrarea in instanta pentru ca nu era cazul fiind angajat ci plata drepturilor salariale si rezolvarea sit
Mergeti din nou la lichidator si solicitati sa va emita o noua decizie de incetare a raportului de munca care sa cuprinda elementele prevazute de Codul Muncii in acest sens.
Decizia trebuie sa aiba ca temei art.65 alin.1 C.mun.

Alte discuții în legătură

Somaj dupa indemnizatie cata_lya cata_lya pot intra in somaj dupa ce au trecut cele 24 de luni de indemnizatie? si daca firma la care am lucrat nu mai exista ce pot face in situatia asta? (vezi toată discuția)
Carnet de munca suspendat si neincheiat botezatu paulina botezatu paulina in perioada 2007 -2008 am lucrat la o firma cu contract de munca nedeterminat .In 2008 am intrat in concediu de crestere a copilului iar acum pe 22 .06.2010 ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc alex_gav alex_gav Este posibil ca dupa ccc o mama sa intre in somaj daca firma unde lucra inainte de ccc este insolvabila? (vezi toată discuția)