avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... viza de flotant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

viza de flotant

Ce se poate intampla in cazul in care , desi exista contract valabil , proprietarul refuza sa colaboreze la obtinerea vizei de flotant al chiriasului ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:16, 22 Mai 2010
Daca te-ai mutat temporar este bine sa declari acest lucru la Serviciul de Evidenta a Persoanelor din cadrul Politiei in raza localitatii unde locuiesti temporar. Resedinta se inscrie in actul de identitate la cererea personei care locuieste mai mult de 15 zile la adresa la care are locuinta secundara.
Il vor convoca ei pe proprietar!
se poate ca acel contract sa nu fie inregistrat la finantele locale pentru impozitarea veniturilor din chirii ,asa ca vezi daca are viza organelor fiscale locale pe contract
Ce intelegeti dvs prin contract valabil?
Daca locuiti perioada mai mare de 15 zile ,sunteti obligat sa informati serviciul evidenta populatiei din politia locala
In cazul in care nu au fost finalizate formalitatile,organele de politie vor convoca proprietarul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant ilal ilal Doresc sa inchiriez un apartament, iar viitorii chiriasi au nevoie de viza de flotant. Din cate stiu, viza de flotant se acorda pe o perioada limitata, de ... (vezi toată discuția)
Flotant smarandita67 smarandita67 daca eu am domiciliul in acte in orasul x si momentan locuiesc si lucrez in orasul Y unde stau cu chirie intr-un apartament si am contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant este obligatorie? ContSters89081 ContSters89081 Buna ziua. Daca se inchiriaza un spatiu cu acte legale - contract de inchiriere inregistrat la sectia financiara - mai este necesar/OBLIGATORIU ca proprietarul ... (vezi toată discuția)