avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... flotant
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

flotant

daca eu am domiciliul in acte in orasul x si momentan locuiesc si lucrez in orasul Y unde stau cu chirie intr-un apartament si am contract de inchiriere inregistrat la finante sunt obligat sa-mi fac flotant?
Cel mai recent răspuns: isabelap , utilizator 18:28, 30 Aprilie 2011
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Viza de flotant se aplica persoanelor care, din diferite motive, locuiesc in alta parte decat acolo unde au domiciliul stabil (muncitori sezonieri, elevi, studenti, persoane care locuiesc in gazda etc.). Daca te-ai mutat temporar este bine sa declari acest lucru la Serviciul de Evidenta a Persoanelor in raza localitatii unde locuiesti temporar. Resedinta se inscrie in actul de identitate la cererea personei care locuieste mai mult de 15 zile la adresa la care are locuinta secundara.

Actele necesare obtinerii vize de flotant


Cerere tip
Actul de spatiu al gazduitorului - original + copie
Actul de identitate al solicitantului
Actul de identitate al gazduitorului
Prezenta obligatorie atat a solicitantului cat si a gazduitorului la ghiseu
În cazul in care se prezinta contract de inchiriere inregistrat la Administratia financiara, NU este necesara prezenta gazduitorului cu actul de spatiu iar contractul de inchiriere va fi prezentat in original si copie.
Solicitantii sub 18 ani vor fi insotiti de un parinte sau de reprezentantul legal.
Chitanta Taxa de timbru in valoare de 4 lei, se poate plati la Centrul de Informare pentru Cet?teni
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
isabelap, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant ilal ilal Doresc sa inchiriez un apartament, iar viitorii chiriasi au nevoie de viza de flotant. Din cate stiu, viza de flotant se acorda pe o perioada limitata, de ... (vezi toată discuția)
Contract si viza de flotant andreea_cristinam andreea_cristinam Buna ziua! As avea si eu o intrebare.. As vrea sa ma mut in chirie la cineva care nu are acte pe apartament pentru ca mama sa a murit si nu are succesiunea ... (vezi toată discuția)
Viza flotant constantin2408 constantin2408 ce acte sunt necesare pentru obtinerea vizei de flotant? cate zile dureaza obtinerea acesteia? (vezi toată discuția)