Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

Mihai Vaduva 
	    	Avocat

Mihai Vaduva 
	    	Avocat	    

Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

sca baloisibaloi 
	    	Avocat

sca baloisibaloi 
	    	Avocat	    

gl77tom	                   

am cumparat in 1999 si 2001 o suprafata de teren de la doua personae si am facut acte nu la notar ci un act de mana cu numele vanzatorilor si numele martorilor ... (vezi toată discuția)
	                    gl77tom	                   

am cumparat in 1999 si 2001 o suprafata de teren de la doua personae si am facut acte nu la notar ci un act de mana cu numele vanzatorilor si numele martorilor ... (vezi toată discuția)

nicolae242	                   

buna ziua,
ma numesc manea nicolae si as dori sa stiu contractul de vinzare cumparare sub semnatura privata este acelasi lucru cu precontractul de vinzare ... (vezi toată discuția)
	                    nicolae242	                   

buna ziua,
ma numesc manea nicolae si as dori sa stiu contractul de vinzare cumparare sub semnatura privata este acelasi lucru cu precontractul de vinzare ... (vezi toată discuția)

Dragut	                   

un act autentic nevalabil de instrainare a unui teren poate valora antecontract prin  conversiune?si daca antecontractul de vanzare cumparare a unui teren se ... (vezi toată discuția)
	                    Dragut	                   

un act autentic nevalabil de instrainare a unui teren poate valora antecontract prin  conversiune?si daca antecontractul de vanzare cumparare a unui teren se ... (vezi toată discuția)