Am o intrebare legata de SC XXX SRL; in 2003 am plecat in tara fara sa platim, eu si ex ul meu ultimele 2 facturi la celular; contractul banuiesc ca era pe numele meu pt ca mama mea a primit o scrisoare in care sunt anuntata ( dupa 7 ani !!!!) ca a fost un proces in mai 2009 si datorez 133US si 6200 lei la SC XXX si de nu ii platesc pana pe 26 mai ma executa silit; mentionez ca nu sunt in tara de 7 ani si mama mea nu a primit nici o scrisoare cum ca ma da cineva in judecata pt datoria asta.ma intreb ce e de facut pt a regla problema, daca e normal dupa atatia ani sa primiesc scrisoarea asta si care ar fi consecintele...
Va multlumesc
Incheiati procura pe numele unei persoane care sa va poata reprezenta interesele in raport cu recuperatorul
Recuperatorul cu scopul recuperarii debitului desfasoara procedura legala ,inclusiv executarea silita,
Nu am avut cunostinta de vreo procedura anume, tot ce stiu este ca s-a primit o scrisoare pe numele meu doar la final cu cat am de plata si amenintarfe de executare silita; sunt 7 ani de cand am plecta din tara , deci datoria e veche de 7 ani.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
dynatym
Buna ziua!
Scriu pe acest forum in speranta ca voi gasi o rezolvare a problemei mele juridice si voi incerca sa fiu cat mai concisa.
In luna august ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie
mariustec
Buna seara..deranjez cu o intrebare:daca am avut un credit la o banca iar dupa un timp neachitand ratele aceasta la cesionat unei firme de recuperari creante ... (vezi toată discuția)