avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... caut pe cineva care sa ma ajute sa fac o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

caut pe cineva care sa ma ajute sa fac o intampinare...bineinteles contra cost

am nevoie sa fac o intampinare pentru un proces care este vineri 28 mai .... caut pe cineva care sa ma ajute...bineinteles ca platesc!
ma poate ajuta cineva?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 26 Mai 2010
Intampinare... proces ,vineri 28,termen scurt
Ati omis sa precizati obiectul cauzei
in procedurile obisnuite, intampinarea se depune cu 5 zile inaintea primului termen de judecata, deci dumneavoastra deja l-ati depasit.

daca vineri veti avea primul termen, sfatul meu este sa solicitati amanarea dosarului pentru depunerea intampinarii, intrucat procedura permite acest lucru.

astfel veti avea, dumneavoastra sau avocatul ales, timp suficient pentru redactarea unei intampinari corecte.
Intampinarea o puteti depune si vineri, in data de 28 mai.
Cautati in lista cu consultanti un avocat din orasul dvs
cu care sa luati legatura pentru redactarea intampinarii
si eventual asistarea si reprezentarea dvs in acest dosar.
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
Daniel Coman, Avocat
am lucrat la o firma cam 6 saptamani. am avut functia de director adjunct magazin....in contractul individual de munca scrie ca raspund de gestiunea magazinului insa in momentul angajarii nu s-a facut nici un inventar si nu am preluat in scris gestiunea (eu ma intelesesem cu ei ca dupa ce facem inventar preiau gestiune). La ceva timp dupa ce am demisionat, au facut un inventar la care au scos un minus de 25000 de lei. Eu si inca 3 colegi care plecasem am fost dati in judecata.Ei erau mai vechi in firma si au preluat practic gestiunea. Pe procesul verbal de inventariere (de la inventarul facut dupa ce am placat eu) apar in partea stanga jos membrii comisiei de inventariere si in drapta gestionarii; eu nu ma numar printre acesti gestionari (tocmai pentru ca nu am preluat gestiunea). Cu toate astea...fara sa fiu anuntat am primit acasa citatia.Credeti ca e greu de castigat procesul in cazul meu?....
Multumesc,
am uitat sa specific ca sunt din bucuresti. este cineva care ma poate ajuta?

Alte discuții în legătură

Gestiune narcidani narcidani buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Primire gestiune Maiko18 Maiko18 Buna ziua! zilele trecute am vrut sa ma angajez la o firma de telefonie mobila, intr-un centru comercial. Am semnat contractul (vineri), am semnat contractul ... (vezi toată discuția)
Gestiune Daniel Valentin Daniel Valentin Bună ziua! In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)