avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... caut pe cineva care sa ma ajute sa fac o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

caut pe cineva care sa ma ajute sa fac o intampinare...bineinteles contra cost

am nevoie sa fac o intampinare pentru un proces care este vineri 28 mai .... caut pe cineva care sa ma ajute...bineinteles ca platesc!
ma poate ajuta cineva?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 26 Mai 2010
Este greu de facut o intampinare daca nu se are in fata cererea de chemare in judecata ...
avand in vedere durata foarte scurta de timp daca este primul termen de judecata faceti cerere de amanare pentru angajare aparator, urmand ca intampinarea (facuta de un avocat in conditii normale dupa studierea dosarului) sa fie depusa la termenul urmator.
cred ca voi face aceasta cerere de amanare...ce trebuie sa contina?...cum trebuie sa arate?

trebuie predata personal?...cu cat timp inainte?...intreb asta pentru ca procesul este la ploiesti si eu sunt din bucuresti.
imi cer scuze pentru intrebarile poate stupide pentru dumneavoastra insa eu nu am mai trecut prin asa ceva si nu stiu deloc cum se procedeaza.

Multumesc si astept cu mare interes raspunsurile dumneavoastra,
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
cata_johnnny, utilizator
Domnule Presedinte,

Subsemnatul....cu domiciliul in.......in calitate de reclamant/parat in dosarul cu nr.......,cu termen la data de........va rog sa-mi acordati un termen in vederea angajarii unui avocat.

data, semnatura ,

Domnului Presedinte al .........................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune narcidani narcidani buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Primire gestiune Maiko18 Maiko18 Buna ziua! zilele trecute am vrut sa ma angajez la o firma de telefonie mobila, intr-un centru comercial. Am semnat contractul (vineri), am semnat contractul ... (vezi toată discuția)
Gestiune Daniel Valentin Daniel Valentin Bună ziua! In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)