avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Refuz de echivalare a examenul de engleza in cadrul ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Refuz de echivalare a examenul de engleza in cadrul BAC-ului

Conform legislatiei privitoare la organizarea si desfasurarea examenului de bacalaureat din 2010, am dreptul de echivalare a unui examen de limba straina cu recunoastere internationala in cadrul examenului de Bacalaureat. Problema e ca desi am depus la secretariatul scolii cererea tip, insotita de copia legalizata a certificatului Cambridge CAE (pt care am cerut numar de intrare), conducerea liceului da din colt in colt si refuza sa imi echivaleze rezultatele examenului. La sfatul inspectoarei de specialitate, am mai depus o cerere (am cerut si pt ea numar de intrare) prin care enumeram articolele de lege care ii obliga sa imi raspunda pozitiv cererii, rugandu-i respectuos ca in baza lor sa imi dea un raspuns oficial legat de posibilitatea echivalarii. In cazul in care raspunsul era negativ, intentionam sa ma adresez Inspectoratului Scolar Judetean. Dar nici macar nu au citit cererea, pt ca daca ar fi facut-o, ar fi aflat ca metodologia M.E.C.I., asteptata de ei, a aparut deja in octombrie. Ce as putea face pentru a fi sigur ca examenul imi va fi echivalat si voi putea intra la probele scrise ale Bacalaureatului?

Alte discuții în legătură

Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)
Pierdut diploma bac AncaT1 AncaT1 As vrea sa stiu care este procedura de a obtine o noua diploma de BAC si cat dureaza. (vezi toată discuția)