avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto - peste 90 de zile ingrijiri
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto - peste 90 de zile ingrijiri

Buna ziua ma numesc Alexandru si in urma cu 2 ani jumate am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime cu peste 90 de zile spitalizare la amandoi . Deocamdata nici acum nu se stie vinovatul dar ce rugaminte am la dumneavoastra daca imi puteti preciza si mie daca se poate ce consecinte voi suporta daca voi pica vinovat ? Mentionez ca nu am nici un venit asupra mea fiind student , masina cu care am fost implicat in accident fiind pe numele tatalui el fiind decedat ... ce pot sa zic ca am la mana pentru despagubiri e asigurarea masinii ( am luat legatura cu cei de la RCA si mi-au spus ca nu e problema in caz de ofer asigurarea pentru ca vor despagubi si zile spitalizare si masina si tot ) . As vrea sa stiu ce consecinte voi suporta este vorba de inchisoare nu este vorba de inchisoare pentru ca din cate am inteles daca pic vinovat si nu am bani sa platesc mi se revoca dreptul suspendarii si voi face inchisoare curata ( am citit asta la un om care are un loc de munca stabil si carte de munca ) . Acum va intreb in cazul meu , eu care sunt student fara carte de munca fara loc stabil ce consecinte voi suporta daca voi pica vinovat in acest accident soldat cu victime peste 90 de zile spitalizare ? Multumesc mult pentru ajutorul acordat .
desi codul penal vorbeste de aceea revocare a suspendarii executarii pedepsei, CEDO spune ca nimeni nu poate fi inchis din cauza incapacitatii de plata a datoriei.
dvs trebuie sa va asteptati ca veti lua o pedeapsa cu suspendare, asta daca nu aveti antecedente sau daca nu ati comis accidentul sub influenta bauturilor alcoolice sau a stupefiantelor...in acest caz riscati o pedeapsa chiar cu executare. avocatul dvs trebuie sa se ocupe in mod foarte serios, mai ales varsta dvs conteaza si cazierul care ar trebui sa fie nepatat.

av.m.vasilescu
Nu nu am fost sub influenta bauturilor alcoolice sau a stupefiantelor la testu acela la locul accidentului a iesit 0.0 am 21 de ani .. sunt inca la facultate primul an ... dar se poate in alte cazuri sa zic sa mi se revoce dreptul suspendarii si sa nu se tina cont de CEDO ? imi e cam frica va dati seama de asta va intreb
buna ziua .
veti primi pedeapsa cu inchisoarea , insa cu suspendare daca sunteti la prima abatere de acest fel si nu erati sub influenta alcoolului sau a drogurilor .
in mod cert insa partile vatamate se vor constitui parte civila in cadrul procesului penal . ceea ce inseamna ca veti fi obligat la plata unor daune morale si materiale in cele din urma .
Sunt la prima abatere si nu am fost sub influenta acloolului sau a drogurilor. Am inteles ca voi fi obligat la plata unor daune morale si materiale dar cum le voi plati in acest caz daca nu am cum ? nu am loc de munca carte de munca sunt inca student anu I la facultate . tot ce am si pot sa dau pentru plata este polita de asigurare a masinii .
Stimati colegi,
De ce sa-l speriem pe Alexandru. Poate ca nici nu este vinovat de producerea accidentului.
"Loganel" angajeaza un avocat specializat in asemenea cauze care sa te indrume competent.
Succes!!!

Alte discuții în legătură

Urgent va rog ! joc joc un nepot a avut un accident in romania cu microbuz de 16 persoane inmatriculat in spania cu toate actele in regula licente , asigurari calatori si bagaje ... (vezi toată discuția)
Plata daunelor este inclusă în pedeapsa cu privare de libertate sau separată de aceasta? Mimi78cc Mimi78cc O persoană care a condus un vehicul sub influenţa alcoolului, vătămând corporal din culpă persoanele din autoturismul cu care acesta a intrat în ... (vezi toată discuția)
Despagubire accident prede prede In cazul unui accident cu victima,daca victima cere despagubiri le plateste asigurarea masinii? Daca da paguba va fi recuperata de la sofer?va incerca ... (vezi toată discuția)