luizacsinte 
	    	Utilizator

luizacsinte 
	    	Utilizator	    

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa	    

ce anume trebuie pentru prelungirea unui mandat administrator la ORC? e acelasi administrator
Si eu am 3 mandate administratori expirate de 2 ani. Din care unul din ei ramane , iar ceilalti doi sunt inlocuiti. Deci trebuie sa fac revocare la cei doi vechi , si numire la toti trei administratorii?
 derderian 
	    	Utilizator

derderian 
	    	Utilizator	    

adela05	                   

1. La un SRL am 5 administratori care lucreaza impreuna. Unul dintre ei este reprezentantul legal, numit prin act constitutiv. Ca sa numesc un alt ... (vezi toată discuția)
	                    adela05	                   

1. La un SRL am 5 administratori care lucreaza impreuna. Unul dintre ei este reprezentantul legal, numit prin act constitutiv. Ca sa numesc un alt ... (vezi toată discuția)

luizacsinte	                   

Bina ziua, 
Cum se procedeaza in momentul in care expira mandatul celor 3 administratori ai unui SRL cu asociat unic, au trecut 2 ani si nu s-au prelungit? ... (vezi toată discuția)
	                    luizacsinte	                   

Bina ziua, 
Cum se procedeaza in momentul in care expira mandatul celor 3 administratori ai unui SRL cu asociat unic, au trecut 2 ani si nu s-au prelungit? ... (vezi toată discuția)

just.rain	                   

Buna ziua
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
	                    just.rain	                   

Buna ziua
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)