Buna seara,
Am o mare problema. Sunt mama singura. Am o fetita de 4 anisori nerecunoscuta de tatal natural.
Am lucrat la un turc anul trecut.
Ma pacalit promitand k imi va da niste sume lunare daca il trec ca si tata al fetitei sa poata obtine viza.
Naiva fiind am accepat. A obtinut viza pt reitregirea familiei pt un an luna asta urmand sa depuna dosarul pt 5 ani.
Nu vreau sa il mai ajut pt k ma mintit, nu mi-a dat nici un ban si am lucrat la el 2 ani fara vreun contract de munca.
Acum k mai este doar o luna pana la depunerea dosarului ma cauta sa imi dea 20 d mil desi el initial promisese k imi da 5 mil lunar. Va rog spuneti cum sa fc sa il scot din certificat pt k nu are rost sa mai figureze acolo.
Vreau sa plec din tara in vacanta dar nu pot scoate copilul fara acordul lui.
Am gresit enorm si nu stiu ce sa fac.
Astept sfaturile dvs.
Va multumesc.
buna ziua .
nu cred ca este o solutie . domnul in cauza va plati sigur si penie alimentara, care va fi probabil foarte mica.
solutia legala ar fi sa investiti instanta de judecata cu o actiune prin care contestati recunoasterea paternitatii de catre cetatenul respectiv. trebuie urmata calea legala !!
Solutia este cea indicata de av. roxanel.
Va trebui sa va asumati faptul ca ati acceptat ca domnul sa fie trecut in certificatul de nastere al copilului pentru cu totul alte motive decat cele reale.
Numai instanta va poate ajuta. De asemenea, un avocat specializat in materie va poate indruma pasii pentru a avea mai multe sanse de reusita.
:luck:
L.C.
Am acceptat pentru ca lucram la firma lui la momentul respectiv desi nu aveam un contract de munca si imi era team ca refuzul meu insemna o concediere.
Am sperat k voi avea un venit suplimentar si in acelasi timp il ajutam si pe el sa obtina foarte usor viza.