avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... grile
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

grile

salutare tuturor celor care inca isi mai bat capul pentru ex ce va urma, nu de altceva, dar eu sunt pe cale sa renunt dupa ce am incercat sa fac vreo 20 de grile din carte d-nei Mihaela Ciobanu#-o . Apropos s-a mai aventurat cineva in asa ceva? Cum vi s-au parut? Chiar sunt grele sau nu sunt eu in stare?
Cel mai recent răspuns: babbay , utilizator 23:18, 4 Iunie 2010
poti pune aici niste grile, sa le vedem.

bafta!
pe cea cu interv accesorie ai vazut-o?
si inca una...
Sanctionarea nerespectarii termenului legal de formulare a cererii de chemare in judecata a altor persoane:
a-decaderea
b- in cazul cererii formulate de catre petent, judecarea separata a acesteia de cererea principala
c- judecarea separata, afara de cazul cand amandoua partile consimt sa se judece impreuna
A si C?!

si daca sunt 2 variante corecte si raspunzi numai la una, atunci cate puncte castigi???
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2010
MYRA CIMPEAN , Avocat
trebuie sa iei ambele variante ca sa iei punctajul, altfel este egal cu 0;varianta corecta b.
Oricum am aruncat cartea pt ca m-am imbolnavit de nervi!

Alte discuții în legătură

Drept.admitere magistratura any_eladia any_eladia am si eu nevoie de putin ajutor.....dk se poate ..bineinteles. nu prea am timp de mers la biblioteca,dar m-am inscris la magistratura,am nevoie de ... (vezi toată discuția)
O grila a la m ciobanu-proc civila babbay babbay In cazul interventiei in interesul uneia dintre parti: a-cererea poate fi facuta in forma prevazuta pt cererea de chemare in judecata si in instanta de ... (vezi toată discuția)
= admitere inm 2008 = mikesid mikesid Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie. Asteptam noutati ! (vezi toată discuția)