avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestatia in anulare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestatia in anulare

contestatia in anulare depusa in termenul de 15 zile la Curtea de apel ,anuleaza executarea unei hotarari care este investita cu formula executorie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:47, 6 Iunie 2010
Nu suspenda executarea.
Mai precis un angajat al nostru are o astfel de hotarare investita cu formula executorie si a venit la seful institutiei sa fie repus in drepturi insa acesta a intervenit in termenul legal de 15 zile cu contestatie in anulare la recursul castigat de angajat ,va trebui sa-l angajeze chiar daca se judeca contestatia ,datorita acestei formule executorii?
Contestatia in anulare este o cale extraordinara de atac nesuspensiva de executare. Prin urmare, hotararea atacata poate fi pusa in executare daca nu s-a solicitat suspendarea executarii ei.
Angajatul trebuie sa puna in executare hotararea pe care o are.
in cat timp se solicita suspendarea executarii ei de la data luarii la cunostinta de angajator ?
Suspendarea executarii trebuia solicitata instantei prin cererea de constestatie in anulare ...

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie cornel-victor cornel-victor In baza unei hotarari irevocabile am obtinut investire cu titlu executoriu. In acelasi timp aceasta hotarare irevocabila a fost atacata cu contestatie in ... (vezi toată discuția)
Se poate suspenda executarea dupa depunerea unei contestatii in anulare? selfdefender selfdefender Am primit o somatie pentru evacuare, am depus o contestatie in anulare la Curtea de Apel pentru recursul declarat nul ca nemotivat, desi motivele erau ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare liliana elena liliana elena Prin decizia Tribunalului a fost validata poprirea pana la concurenta unei sume asupra datoriilor pe care tertul poprit, institutie publica le datoreaza ... (vezi toată discuția)