LUST EXPERT 
	    	Consultant fiscal

LUST EXPERT 
	    	Consultant fiscal	    

veronagold 
	    	Utilizator

veronagold 
	    	Utilizator	    

iuliana.jilavu 
	    	Utilizator

iuliana.jilavu 
	    	Utilizator	    

veronagold 
	    	Utilizator

veronagold 
	    	Utilizator	    

iuliana.jilavu 
	    	Utilizator

iuliana.jilavu 
	    	Utilizator	    

anka.me	                   

Buna ziua. Sunt anagajata de putin timp (2 1/2 luni) la o societate care are mai multe profiluri, printre care si amanet. Contractul pe profilul amanet este de ... (vezi toată discuția)
	                    anka.me	                   

Buna ziua. Sunt anagajata de putin timp (2 1/2 luni) la o societate care are mai multe profiluri, printre care si amanet. Contractul pe profilul amanet este de ... (vezi toată discuția)

ancasiclaudia	                   

as vrea sa stiu pt o casa de amanet ce trebuie sa fac , daca treb sa depun la banca o garantie cat de usor se obtin autorizatiile . va rog din suflet ma poate ... (vezi toată discuția)
	                    ancasiclaudia	                   

as vrea sa stiu pt o casa de amanet ce trebuie sa fac , daca treb sa depun la banca o garantie cat de usor se obtin autorizatiile . va rog din suflet ma poate ... (vezi toată discuția)

madica	                   

Vreau sa infiintez o casa de amanet si am inteles ca se plateste o taxa la Asociatia Bijutierilor, sau la Patronatul Bijutierilor; daca stie cineva despre ce ... (vezi toată discuția)
	                    madica	                   

Vreau sa infiintez o casa de amanet si am inteles ca se plateste o taxa la Asociatia Bijutierilor, sau la Patronatul Bijutierilor; daca stie cineva despre ce ... (vezi toată discuția)