avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale amanet...procese verbale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

amanet...procese verbale

doar ce am dat drumul unei case de amanet si sunt nedumerit in privinta proceselor verbale...ma poate ajuta cineva?ce programe se folosesc pentru procesele verbale care se fac clientilor pe calculator........sau care este cea mai usoara metoda de a face procese verbale?
Cel mai recent răspuns: iuliana.jilavu , utilizator 15:15, 13 Iunie 2010
Despre ce procese verbale vorbiti?Aveti nevoie de contracte de amanet.Cea mai simpla metoda este sa le pretipariti.
despre contractele care se fac cu clienti.......aveti cumva vreunul la indemana sau de unde pot descarca un astfel de contract?multumesc
buna,scuze ca intervin dar vreau sa deschid urgent un amanet ma poti ajuta te rooog??? cateva sfaturi daca se poate?? multumesc anticipat..
depinde ce te-ar interesa?eu am ajuns pina la pasul de deschidere acum sunt alte legi care trebuiesc invatate .........de exemplu contracte (inregistrate sau neinregistrate)unde se vinde aurul daca nu mai este ridicat,etc sunt multe de invatat.....eu iti urez bafta si mai tinem legatura aici pe site...bafta
multumesc tare mult,ma intereseaza ce acte trebuie sa atasez la cererea de inscriere in registrul special de la bnr....din cate am inteles deschid un srl cu un anume cod caen si urmatorul pas e inscrierea in registrele bnr...aici sunt in ceata...stau in provincie si vreau sa rezolv treaba la bnr din prima incercare....mi-e si teama e primul meu bussines...

Alte discuții în legătură

Angajat amanet inselat anka.me anka.me Buna ziua. Sunt anagajata de putin timp (2 1/2 luni) la o societate care are mai multe profiluri, printre care si amanet. Contractul pe profilul amanet este de ... (vezi toată discuția)
Infiintrea unei case de amanet ancasiclaudia ancasiclaudia as vrea sa stiu pt o casa de amanet ce trebuie sa fac , daca treb sa depun la banca o garantie cat de usor se obtin autorizatiile . va rog din suflet ma poate ... (vezi toată discuția)
Casa de amanet madica madica Vreau sa infiintez o casa de amanet si am inteles ca se plateste o taxa la Asociatia Bijutierilor, sau la Patronatul Bijutierilor; daca stie cineva despre ce ... (vezi toată discuția)