avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu raspunde butonul de raportare a abuzului de pe ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu raspunde butonul de raportare a abuzului de pe eticheta aparuta ,dupa inserarea motivului abuzului

Rugamintea mea este ca sa verificati de ce nu raspunde butonul de raportare a abuzului,de pe eticheta care apare,dupa mentionarea motivului.
Practic,acesta nu raspunde la comanda.
Multumesc anticipat pentru preocupare.

Alte discuții în legătură

Sesizare - postare multipla comentariu articol eliasav eliasav La articolul http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_27364/Codul-CAPTCHA-sau-in-alt-mod-despre-MFP-si-nervii-contabililor.html am postat un comentariu de 3 ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 24 aprilie 2009 pianistul pianistul Modificari forum pentru utilizatori - buton raporteaza abuz. Ofera posibilitatea utilizatorilor de a raporta catre moderatori sau administratori mesajele ... (vezi toată discuția)
Raportare abuz Costinel Burca Costinel Burca Cred ca atunci cand este raportat un abuz ar fi foarte util sa poata fi scris si motivul pentru care este raportata o anumita postare . In acest fel eu cred ... (vezi toată discuția)