avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... tarif stagiatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

tarif stagiatura

Buna . Daca stie cineva cat se cere pentru stagiatura de catre avocatii definitivi va rog sa ma lamuriti si pe mine.mersi:)
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 08:45, 8 Iunie 2010
Stagiatura nu se plateste.
Daca vi se cer bani sesizati
conducerea Baroului si U.N.B.R
e un mit rasuflat ... sau o scuza pentru cei care nu fac fata unui interviu sau examen
Asta cu spaga era acum vreo 15 ani.
Poate doriti sa platiti retroactiv:)
eu sunt de acord cu ceea ce spuneti dar vreau sa merg pe langa un avocat si de la doi am primit acelasi raspuns .stiti alta solutie?
am absolvit anul trecut cu licenta la Spiru Haret si ma pregatesc pentru examenul de admitere in barou ,sesiunea din toamna ,dupa care trebuie sa fac stagiatura si din doi avocati pe care-i cunosc unul cere 5000 si altul 7000. Unde pot face in alta parte ?

Alte discuții în legătură

Cum gasiti un avocat indrumator? xm xm Spuneti-mi si mie cum se procedeaza in concret ca sa-ti gasesti un indrumator atunci cand nu ai nici rude avocati si nici bani ca sa-ti platesti stagiatura? ... (vezi toată discuția)
Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)
Barou 2011 andra-celia andra-celia buna ziua,care este perioada de inscriere pentru sustinerea ex de primire in prof de av ca av stagiar,ca pe site nu gasesc decat datele ex propriu zise,ele din ... (vezi toată discuția)