Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

am pierdut un proces cu politia raman la tribunal prin care reiese ca hotararea este irevocabila am dreptul sa merg mai departe sau nu se termina aici totul
se poate ataca la o instanta mai mare ca tribunalul
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 imbroserv	                   

Va rog, sa ma ajutati cu o informatie.Ce norme de circulatie au fost incalcate si ce sanctiuni se aplica unui sofer, care in deplasare, 
loveste cu oglinda ... (vezi toată discuția)
	                    imbroserv	                   

Va rog, sa ma ajutati cu o informatie.Ce norme de circulatie au fost incalcate si ce sanctiuni se aplica unui sofer, care in deplasare, 
loveste cu oglinda ... (vezi toată discuția)

123claudiu123	                   

Va rog sa-mi raspundeti daca mai este in vigoare art.231 litera h din codu rutier referitor la termenul de 48h de declarare la politie a accidedetului  cu ... (vezi toată discuția)
	                    123claudiu123	                   

Va rog sa-mi raspundeti daca mai este in vigoare art.231 litera h din codu rutier referitor la termenul de 48h de declarare la politie a accidedetului  cu ... (vezi toată discuția)

silviu2909	                   

ce se intampla daca lovesti o masina parcata pe marginea drumului, zgariindu-le doar, pe amandoua, si pleci de acolo, fara sa raportezi nimic la politie ?
 (vezi toată discuția)
	                    silviu2909	                   

ce se intampla daca lovesti o masina parcata pe marginea drumului, zgariindu-le doar, pe amandoua, si pleci de acolo, fara sa raportezi nimic la politie ?
 (vezi toată discuția)