avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Banări ban temporar ynocentta - 3 luni
Discuție deschisă în Banări

ban temporar ynocentta - 3 luni

Pentru ca a continuat sa posteze mesaje inutile in forum, ynocentta primeste ban temporar timp de 3 luni.

In acest forum, raspunsurile date sunt rodul cunostintelor si experientei fiecaruia dintre participantii la discutii. Atunci cand cineva nu face altceva decat sa raspunda "teoretic si general", repetand doar ce au spus cei care au raspuns inainte, mesajele respective sunt cu siguranta inutile.

Pentru dezvoltarea ideii, e important de definit conceptul de troll intr-o comunitate online.

"Troll-ul se foloseşte de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot generea şi pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se foloseşte de subiecte specifice comunităţii în care doreşte să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci când întâmpină rezistenţă, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresea unei singure persoane ci audienţei, într-o speranţă de instigare a acesteia în ajutorul său.

Troll-ul atacă orice formă de autoritate care îl împiedică să creeze zânzanie folosind expresii cheie cum ar fi: cenzură, comunism, libertate de exprimare.

Denumirea de troll se poate aplica şi mesajului menit să agite spiritele."

Cuvintele sunt preluate de aici:
[ link extern ]

Asa cum am spus si cu alte ocazii, respect varsta inaintata a doamnei Ynocentta, dar nu pot sa admit faptul ca lipsa cunostintelor de specialitate o determina sa dea raspunsuri aiuristice, lipsite de esenta juridica, intervenind in subiecte care o depasesc si oferind solutii care nu au nicio legatura cu realitatea.

Sper ca peste cele 3 luni sa se limiteze cu adevarat la subiectele pe care le poate stapani.
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2010
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Sugestie privind cenzura pe forum Holda Finance Holda Finance Rog administratorii forumului sa realizeze un audit intern legat de cenzura mesajelor de pe forum. Principalul motiv pentru care adresez aceasta sugestie este ... (vezi toată discuția)
Despre forum - de ce mi-a fost sters un comentariu de la un subiect ispires ispires Buna ziua, Forumul este pentru a comenta liber anumite situatii. De ce mi-a fost sters comentariul de la discutia Competente tribunal sau judecatorie? ... (vezi toată discuția)
Propun desfiintarea art. 3.3 din regulament aidu aidu Nu pot sa nu ascund ca motivul principal este ca imi pare o prevedere cum nu se poate mai stupida. Desigur, este legitim dpdv teoretic a evita atat abundenta ... (vezi toată discuția)