avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... identitate falsa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

identitate falsa

Presupunem ca persoana a fost prinsa ca a condus sub influenta alcoolului si fara acte de identitate asupra sa.S-a intocmit dosar penal pentru refuzul probelor de sange si biologice ,si s-a dat amenda pentru lipsa actelor .Identificarea persoanei
sa presupunem ca nu s-a facut corect .Presupunem ca perosana vinovata nu a semnat nici un act .Exista totusi un martor .Amenda a fost contestata de care persoana care se presupune ca este vinovata din punctul lor de vedere.Ce se poate
intimpla in continoare?
Exonerarea persoanei in cauza,nevinovata, de masurile dispuse prin procesul-verbal iar pentru faptuitor i se va intocmi dosar penal pentu o serie de infractiuni privind declararea falsa a identitatii si inducerea in eroare a organelor de ancheta.
cum se poate demonstra identiatea persoanei vinovate ,daca acesa nu a lasat nici un fel de date referitoare la identiatea sa ?
mentionez ca autoturismul folosit nu era in proprietatea celui care a conduso.
~ Conținut șters la cerere ~
Prin recunoastere din grup de catre martorul prezent la incheierea p.v. sau il va intreba pe adevaratul proprietar al autoturismului cine a condus autoturismul la data de.......

Alte discuții în legătură

Prezentarea dosarului de urmarire penala johnsdoeaccount johnsdoeaccount Cu respect, doresc sa aflu opinia dumneavoastra si eventualele sfaturi in urmatorul caz: In 2009, din cauza unor circumstante nefavorabile, mi s-a deschis ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala aurelbroscaru aurelbroscaru Am fost oprit de masina pol rutiere,in momentul cand vroiam sa garez masina in curte, cerandu-mi-se actele. Mi s-a intocmit p.v. contraventional pentru ... (vezi toată discuția)
am condus fara permis Coman vasile Coman vasile sunt un baiat de 17 ani si am condus fara permis si mi s`a intocmit dosar penal doar din declaratiile a 2 martori oculari . Poveste este ca am condus eu si ... (vezi toată discuția)