avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cate domenii de activitate pot include la constituirea ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cate domenii de activitate pot include la constituirea unui PFA

daca eu am 3 calificari cu diploma pot obtine autorizarea ca PFA pt toate cele trei calificari chiar daca sunt din domenii diferite de activitate?
Cel mai recent răspuns: johnnybgood , utilizator 20:11, 13 Iunie 2010
Da. Am eu caz si am intrebat la Oficiul Registrului Comertului Timis.

succes
OUG 44/2008
mersi pt promtitudine
inca ceva: daca activitatile pt care vreau sa fac pfa reprezinta prestari de servicii cum e mai bine sa ma iregistrez ca platitor sa ca neplatitor de tva? si care e impozitul pt pfa?
Prestati catre pers.fizice sau mai mult catre PJ. Cumparati dvs. materialele ?Daca aveti de unde deduce (achizitii) este preferabil sa fiti platitor de TVA.
Impozitul poate fi in sistem real (16% deocamdata) sau dupa norma ( depinde de obiect activitate)
prestez mai mult pt PJ ca altfel nici nu imi faceam griji in privinta inregistrarii ca PFA. materialele pot sa le cumpar eu sau clientul, dupa caz
daca obiectul se refera la instalatiile electrice de ex. , ce inseamna impozit 'dupa norma'?

Alte discuții în legătură

Trecere la platitor de tva respectiv la sistem real de impozitare pentru pfa cu norma de venit cristian1234 cristian1234 Buna ziua, As avea cateva intrebari legate de TVA si impozitare (norma de venit vs sistem real) pentru un PFA cu norma de venit: 1. Cat a fost pentru 2013 ... (vezi toată discuția)
Ce taxe se paltesc la pfa? liveomars liveomars Buna ziua, Ma intereseaza la PFA ce taxe se platesc: 16 % impozit pe venitul net sau brut? 5.5% CAS din net sau brut? 31.5 % pensii din net sau ... (vezi toată discuția)
Pfa norma venit - plafon 100.000 eur sau 65.000 eur (220.000 lei) ovidiu2929 ovidiu2929 Buna ziua Incerc sa gasesc detaliile corecte despre limita pe care un PFA cu norma de venit o are. In unele locuri se specifica pragul de 100.000 EUR - si ... (vezi toată discuția)