avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se poate face ingradire in curte comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se poate face ingradire in curte comuna

cum se poate face legal o ingradire intr-o curte comuna unde daca s-ar face nu s-ar face imprejmuiri la caile de acces a spatiilor comune ,ce ar trebui facut legal sa obtin aviz favorabil de la primarie ,mentionez ca suntem 8 locatarii (7 proprietari+1 chirias al primariei )din care 2 au garduri cu aprobari,iar ceilalti au si ei gard dar nu cu aprobari mentionez ca eu nu am nici o imprejmuire.eu cum m-as putea imprejmui legal ceilalti vecini care au gardurile ilegal au primit o nota de la primarie de stricare a gardurilor ei fiind imprjmuit si caile de acces spre spatiile comune (urcare pod,intrare pivnita)acestea fiind ingradite.eventual mai pot da detalii va multumesc cu stima.
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2010
danielcj, utilizator
Cel mai recent răspuns: danielcj , utilizator 18:02, 24 Iunie 2010
Obligatia de a face are ca obiect desfiintarea gardurilor edificate in mod abuziv , iar granituirea, stabilirea limitelor fondurilor invecinate.

dupa desfiintare ,cum putem face legal ingradirea mai sus mentionata fara a abuza de accesu la spatiile comune,v-as ruga mai explicit nefiiind un stiutor al termenilor juridici. va multumesc
este cineva care ma poate lamuri?va rog mult
este cineva care ma poate lamuri?va rog mult=D>=D>=D>=D>=D>=D>
Iesiti din indiviziune si apoi fiecare face ce vrea cu partea sa....

Alte discuții în legătură

Ingradirea intr-o curte comuna unde toti locatari au imprejmuiri fara aprobare adanis adanis proprietar intr-o curte comuna am ramas singurul care nu am facut imprejmuire,iar ceilalti vecini ingraditi fiind abuzeaza de spatiul care ar fi chiar in fata ... (vezi toată discuția)
Parcare privata bloc viorelh viorelh Buna ziua As dori sa stiu daca pentru a reconfigura o parcare privata din fata blocului pentru a fi folosit spatiul mai eficient este necesar a face un ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate Olga Magdalena Sprimont Olga Magdalena Sprimont Bună seara, am nevoie sa ma lămuriți va rog, în legătură cu un drum privat de servitute, ce a fost mâncat de vecinii mei, care au pus gardurile aproape ... (vezi toată discuția)