ContSters112731 
	    	Utilizator

ContSters112731 
	    	Utilizator	    

Ciprian1976 
	    	Utilizator

Ciprian1976 
	    	Utilizator	    

Ciprian1976, utilizator
 Ciprian1976, utilizator 	
			 Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Ciprian1976 
	    	Utilizator

Ciprian1976 
	    	Utilizator	    

Ciprian1976, utilizator
 Ciprian1976, utilizator 	
			 mina2605	                   

Am avut un accident rutier, am lovit o persoana pe trecerea de pietoni, fara nici o vatamare corporala pentru pieton si masina, trecand pe culoarea galbena a ... (vezi toată discuția)
	                    mina2605	                   

Am avut un accident rutier, am lovit o persoana pe trecerea de pietoni, fara nici o vatamare corporala pentru pieton si masina, trecand pe culoarea galbena a ... (vezi toată discuția)

aqvila2007	                   

Bunica mea a fost victima unui accident de circulatie,(bunica nefiind vinovata).Soferul respectiv a fugit de la locul accidentului fiind prins la vreo 60 ... (vezi toată discuția)
	                    aqvila2007	                   

Bunica mea a fost victima unui accident de circulatie,(bunica nefiind vinovata).Soferul respectiv a fugit de la locul accidentului fiind prins la vreo 60 ... (vezi toată discuția)

alexandru_cc2	                   

in data de 21.04.215 am accidentat o persoana pe trecerea de pietoni.a venit politia a facut constatare,am chemat ambulanta a dus victima la spital pentru ... (vezi toată discuția)
	                    alexandru_cc2	                   

in data de 21.04.215 am accidentat o persoana pe trecerea de pietoni.a venit politia a facut constatare,am chemat ambulanta a dus victima la spital pentru ... (vezi toată discuția)