avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contracte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contracte

Sunt jucator de fotbal,am activat la un club pana in 2010 si nu am incheiat nici un act intrebare e ce fel de acte trebuia incheiate cu clubul,contract sau conventie?? Si daca este mentionata perioada de timp in contract sau conventie
Am primit de la fisc o notificare cum ca as avea venit de o suma de bani in care trebuia depusa fisa fiscala este de datoria mea sa depun fisa fiscala????sau de datoria clubului si daca este datoria mea ce consecinte primesc de la fisc???
Si ce acte trebuiesc duse la fisc pentru a inchide aceasta???Dar eu la randul meu nu am semnat nimic nici un act cu acel club de ce figurez la fisc??? daca clubul mi-a facut conventie si eu nu stiu cum trebuie sa procedez si unde sa depun plangerea???

Alte discuții în legătură

Contract rzvolix rzvolix Sunt jucator de fotbal,am activat la un club pana in 2010 si nu am incheiat nici un act intrebare e ce fel de acte trebuia incheiate cu clubul,contract sau ... (vezi toată discuția)
Modificarea conventiei civile GEO24 GEO24 Buna seara!As avea si eu nevoie de o parere referitor la urmatoarea situatie :sunt jucator de fotbal si am intocmit un ctr de prestari serv(conventie civila) ... (vezi toată discuția)
Conventie rzvolix rzvolix Pe ce perioada de timp se poate incheia o conventie in fotbal.dar eu nu am semnat nimic cu clubul nici contract nici conventie iar dupa un an fiscul imi ... (vezi toată discuția)