avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma Univ. Spiru Haret
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma Univ. Spiru Haret

Buna Ziua,
Am dat licenta in februarie 2009, dar nu mi s-a dat inca diploma. Mai jos puteti vedea raspunsul de la Minist. Educatiei.

...
Luand in considerare art 1, alin(2) din ordonanta mr10/2009 "Universitatea Spiru-Haret din Bucuresti demareaza in primul semestru al anului universitar 2009-2010 procedurile necesare pt asigurarea unei conduceri cu rector confirmat prin ordin al ministrului educatiei,potrivit legii" si faptul ca pana la acest moment nu exista ordin pt confirmarea rectorului Univ Spiru-Haret din Bucuresti, confirmat de Ministrul educatiei.
Avand in vedere ca M.E.C.T.S. a fost chemat in judecata pt obligarea de a emite adresa la monetaria statului de confectionare a stampilei pt universitatea mentionata mai sus,iar in conformitate cu principiul separatiei puterilor in stat prevazut de constitutia romaniei art 1 alin 4, statul se organizeaza potrivit principiului separatiei si echilibrului puterilor-legislativa,executiva si judecatoreasca-in cadrul democratiei constitutionale.
Fata de cele prezentate mai sus,Ministerul Educatiei nu poate elibera un aviz pt achizitionarea tipizatelor pt Univ Spiru Haret din Bucuresti pana la finalizarea spetei in instanta.

va multumesc anticipat pt raspunsuri
Ultima modificare: Vineri, 25 Iunie 2010
ContSters95727, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters95727 , utilizator 20:32, 25 Iunie 2010
pt absolventii licentei din februarie 2009 se elibereaza diplomele de licenta ,exceptie facand doar absolventii M.F.C Bucuresti C.I.G.
:hm::angry::rtfm:
nu prea am inteles
Ultima modificare: Vineri, 25 Iunie 2010
ContSters152027, utilizator
intrati pe site-ul universitatii spiru haret sectiunea eliberari diplome sau cel mai sigur dati un telefon la sediul biroului eliberari diplome sau un e-mail.adresele si numerele de telefon le gasiti pe site.
nuuu..., ca nu sunt interesat...doar surprins de ceea ati ales...sau unii au ales:)

am dat telefon la biroul de eliberari diplome si mi s-a spùs ca nu se stie cand.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iunie 2010
ContSters95727, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diplome absolventi univ. spiru haret , 2009 lylymoldo lylymoldo Absolventa a Univ. Spiru Haret, promotia 2009, la forma ID, daca ne poate raspunde cineva : din moment ce peste 80 de persoane (absolventi iulie 2009), au ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Validare studii 'spiru haret' daniada daniada Buna ziua. Am terminat cursurile Facultatii de Limba si Literatura Romana - Univ. Spiru Haret, in 2008, la ID, cu anul de inscriere la Universitate - 2004, ... (vezi toată discuția)