avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diplome absolventi Univ. Spiru Haret , 2009
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diplome absolventi Univ. Spiru Haret , 2009

Absolventa a Univ. Spiru Haret, promotia 2009, la forma ID, daca ne poate raspunde cineva : din moment ce peste 80 de persoane (absolventi iulie 2009), au castigat in instanta procesul contra MCETS, si Ministerul este obligat sa inainteze tipizatele de diplome de licenta, catre Univ. spre a fi completate, nu toti absolventii ar trebui sa castige aceste procese, existand un precedent?
Mentionez ca am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Univ Spiru Haret, la forma ID, in iulie 2009.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elym , utilizator 11:06, 9 Octombrie 2012
Practica judiciara este neunitara .. precedentul judecatoresc nu constituie izvor de drept , din acest motiv exista posibilitatea ca unii sa piarda un litigiu asemnator cu altul in care s-a data castig de cauza reclamantului...
Precedentul nu este obligatoriu pt judecator, ceea ce poate ajuta ar fi un recurs in interesul legii dar acest recurs nu determina automat eliberarea diplomelor catre absolventi.
Doar un proces in instanta va ofera castig de cauza, mai ales ca au trecut deja 3 ani si nu s-a reglementat nimic in ceea ce ii priveste pe absolventii acestei universitati si situatia dvs nu poate ramane la infinit incerta.
DOMNILOR/ DOAMNELOR AVOCATI/ AVOCATE, referitor la randurile de mai sus:
- de ce nu se aplica principiul ERGA OMNES????
Astept un raspuns, multumesc!!
Exista, in acest sens, dosarul nr. 1873/2/2012 la Curtea de apel Bucuresti si are termen de judecata 06.09.2012.
Buna ziua
As dori sa iau legatura cu un avocat care a mai castigat proces/e privind eliberarea diplomelor de la Universitatea Spiru Haret
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Absolventa spiru hare (fac. drept) promotia 2009 CEF CEF Buna ziua, as dori sa intreb si eu la randul meu bsolventa a Univ. Spiru Haret, promotia 2009, la forma ID, ce demersuri ar trebui facute in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Ce probe trebuie sa prezentam in recurs? popoviciu_bogdanel popoviciu_bogdanel Am urmat cursurile Universitatii Spiru Haret-Facultatea de Drept si Administratie Publica,specializarea Drept,forma de invatamant ID iar in sesiunea iulie ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta aragorn23 aragorn23 Intre anii 2004-2009 am urmat cursurile Univ Hyperyon din Bucuresti, Facultatea de Drept- ID iar in iulie 2009 am sustinut si promovat examenul de licenta ... (vezi toată discuția)