In cazul in care o persoana a consumat alcool si a uitat sa ia asupra sa actele de identitate si a fost nevoit sa insoteasca la spital o persoana bolnava care necesita urgenta in timpul noptii a fost prinsa de politia rutiera,ce sanctiuni poate primi ?
Daca a condus sub influenta bauturilor alcoolice , in functie de valoare , risca fie sanctiune contraventionala si suspendarea dreptului de conducere , fie dosar penal .
Iar ptr lipsa actelor de identitate , risca doar sanctiune contraventionala .
Situatia a fost in felul urmator:
Am avut am avut probleme cu inima(tahicardie) si a trebuit sa intervina sotul meu in a ma duce la spital cu masina.Aceasta a fost singura idee care ne-a trecut prin cap in acel moment.M-a insotit cu autoturismul pana la spital noaptea la 0.30 si la intoarcere a fost oprit de politie.Eu nu ma aflam in acel moment in masina deoarece am primit medicamentatie si a trebuit sa mai raman la spital o perioada.
Urma ca sotul sa se intoarca sa ma ia de la spital .
Nu la volan
nemes
as avea o antrebare am un prieten care a baut si a fost gasit de polite antrun parc din oras stand pe capota masini beat politia a cerut actele si i sa zis ca ... (vezi toată discuția)