avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fraude pe mobil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fraude pe mobil

Ce pot sa fac in cazul in care am fost pacalita de cineva care s-a dat drept operator Orange si mi-a spus ca s-a facut o greseala la factura abonamentului meu, mi-a spus sa introduc pe mobil niste coduri pentru remedierea greselii apoi am constatat ca am incarcat o cartela prepay cu o suma de euro. Cum pot sa -mi recuperez paguba si sa fie pedepsiti cei care au facut asta pentru a nu mai pati si altii ca mine?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 23:53, 2 Iulie 2010
Singurul lucru pe care il ai de facut este sa formulezi o plangere la sectia de politie aflata pe raza domiciliului pe care il aveti. Procedura de identificare a celui care v-a inselat este destul de greoaie,,,in multe cazuri chiar imposibila. Sa pastrati nr.de telefon care v-a apelat si sa reclamati situatia de fapt asa cum s-a petrecut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Favorizarea fraudelor in telefonia mobila grobianu grobianu Pe scurt, am fost escrocat telefonic, prin metoda reancarcarii unui cont pre-pay, cu 100 euro de catre un individ care s-a dat drept angajat al ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila hincuvictor hincuvictor Buna ziua. Recent mama mea à incheiat un contract de telefonie mobila la Orange, pentru 6 luni, prin trecerea de la cartela prepay la numar postpay, la un ... (vezi toată discuția)
Furat prin reancarcare sms de un fals operator de telefonie valhal valhal am fost pacalit de un fals operator de telefonie mobila, caruia i am reincarcat cu 3 sms uri doua cartele de la aceeasi retea de telefonie. valoarea cu care am ... (vezi toată discuția)