avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

Buna Ziua

Societatea mea a primit de la un "partener" de afaceri (tepar de profesie) o fila CEC apartinand unei alte societati comerciale din alta localitate pe care a fost falsificata semnatura, astept sa il primesc de la banca cu mentiunea de refuz LIPSA MANDAT.

As vrea sa stiu cui ma pot adresa (organele statului) pentru "solutionarea" (desi tare cred ca trebuie sa ma descurc singur) cazului sau mai bine zis unde trebuie sa depun plangerea.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: rares_matei , utilizator 09:33, 2 August 2007
parchetul de pe langa judecatoria unde aveti sediul sau au ei sediul.....
Ok multumesc mult

Eu am crezut ca trebuie sa ma adresez Politiei si nu imi dade-am seama carui compartiment. De adresat ma voi adresa celui din Cluj pentru ca respectivii din cate stiu eu sunt ba din Bistrita ba din Oradea ba din .............. adica sunt de peste to si brusc de nicaieri.

inca o data multumesc
Aveti grija sa nu acceptati cec-ul.

Aveti grija sa nu acceptati cec-ul.

din pacate............................................

ce mai am de facut este doar sa incep lupta prin organele statului sau........
daca depui plangerea la parchet, ei o trimit la politie pt cercetari, caz in care pierzi timp pretios. asa ca du-o direct la politie, la Serviciul Investigare Fraude din cadrul CP, ca sa castigi timp si sa nu se "raceasca" faptuitorii. procurorii nu fac nimic concret in sp[ete de gen pana nu li se aduce pe tava capul fatuitorului/ilor de catre "organe". daca esti rapid poate ii mai prinzi si ceva "cash" ca sa mai incalzesti din paguba-bani sau marfa!#-o

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala (14 zile de ingrijiri medicale) tavipanciu tavipanciu buna ziua.dupa cum suna titlul am o nelamurire.in februarie 2010 am fost lovit cu \"capul in gura\" de un sofer care initial era sa dea peste mine pe trecerea ... (vezi toată discuția)
Cui adresez plangerea penala? C_CRISTINA C_CRISTINA Cui adresez plangerea penala pentru emiterea unor cecuri fara acoperire? Politiei? Procurorului? Pot sa fac aceeasi plangere pentru 2 infractiuni? Atat pe ... (vezi toată discuția)
Ajutooorrrrrr !!!!plangere penala neplata pensie dana92 dana92 Buna ziua ! Va scriu cu incredere ca ma puteti ajuta . Am un dosar pentru pensie alimentara deschis din luna februarie la sectia de politie din orasul meu ; ... (vezi toată discuția)