avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... agent imobiliar independent PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

agent imobiliar independent PFA

As dori sa stiu daca pot activa ca agent imobiliar independent, sub forma PFA, cu codul 7031, fara sa fiu afiliat la vreo agentie imobiliara. De asemenea, daca pot semna contracte de comision cu cumparatorii/proprietarii sub aceasta titulatura. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Agentie imobiliare - "servicii" in bataie de joc bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, doresc sa inchiriez un apartament. Am telefonat la mai multe anunturi online si am intrat in legatura cu un agent imobiliar. Inainte de prima ... (vezi toată discuția)
Comision agent imobiliar. sunt obligat să-l plătesc dacă nu am semnat un contract de vizionare? TeodorG TeodorG Buna seara In cautarea unui apartament de inchiriat, zilele trecute am vizionat un apartament prin intermediul unui agent imobiliar ce m-a anuntat inainte ... (vezi toată discuția)
Contract vizionare agentie imobiliara andyutza andyutza Buna ziua, Intentionez sa cumpar un apartament pe care l-am vizionat cu ajutorul unei agentii imobiliare. Pentru vizionarea acestui apartament am semnat un ... (vezi toată discuția)