hellenburgous 
	    	Utilizator

hellenburgous 
	    	Utilizator	    

klewos 
	    	Utilizator

klewos 
	    	Utilizator	    

adelaida_07 
	    	Utilizator

adelaida_07 
	    	Utilizator	    

"Articolul 2
(2) Angajatorii sunt obligaţi să depună la inspectoratele teritoriale de muncă la care se păstrează şi se completează carnetele de muncă ale salariaţilor:
a) actele privind executarea, suspendarea, modificarea şi încetarea contractelor individuale de muncă, în termen de 5 zile de la perfectarea acestora;"
 michou	                   

Am mers azi la itm sa inregistrez actele aditionale privind formarea profesioanla( curs intern in cadrul firmei pentru limba straina). La itm nu au vrut sa ... (vezi toată discuția)
	                    michou	                   

Am mers azi la itm sa inregistrez actele aditionale privind formarea profesioanla( curs intern in cadrul firmei pentru limba straina). La itm nu au vrut sa ... (vezi toată discuția)

ginnyy	                   

inteleg ca ITM -ul refuza inregistrarea actelor aditionale la CIM avand ca obiect formarea profesionala a salariatului si avertismentele scrise.
care este ... (vezi toată discuția)
	                    ginnyy	                   

inteleg ca ITM -ul refuza inregistrarea actelor aditionale la CIM avand ca obiect formarea profesionala a salariatului si avertismentele scrise.
care este ... (vezi toată discuția)

geza1974	                   

Buna ziua,
Referitor la formare profesionala platita de angajator, am o intrebare scurta si la obiect:
Aliniatul (1) si (3)  din art. 195  prevede, ca in ... (vezi toată discuția)
	                    geza1974	                   

Buna ziua,
Referitor la formare profesionala platita de angajator, am o intrebare scurta si la obiect:
Aliniatul (1) si (3)  din art. 195  prevede, ca in ... (vezi toată discuția)