avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general profitul
Discuție deschisă în Contabilitate în general

profitul

Buna,
Am o rugaminte la cine ma poate ajuta cu un raspuns corect pentru ca nu am ajuns pana acum la faza asta si nu stiu exact cum trebuie sa procedez sa nu gresesc fiind incepatoare : conduc o firma din august 2009 care la sfarsitul anului a iesit in pierdere, pe trim.I 2010 in pierdere iar pe trim II 2010 iese cu ceva profit. In 2009 a fost micro iar din 2010 imp.pe profit, neplatitoare de TVA. Ce trebuie sa fac cu acest profit ? (trebuie sa acopar din pierderea de anul trecut?.....si care ar fi inregistrarile contabile corecte?).Multumesc mult anticipat.

Alte discuții în legătură

Deductibilitate sume rezultate din corectarea erorilor contabile birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua..daca ma poate ajuta cineva: Am inregistrat niste erori contabile din 2008 - nu s-au inregistrat amortizarile, astfel ar fi rezultat un profi mai ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar trim.iii krika8712 krika8712 Buna ziua, Ma confrunt cu niste probleme pe care nu pot sa le dau de cap, dar cu ajutorul vostru o sa se rezolve. In [b]2008 am impozit pe profit de ... (vezi toată discuția)
Transfer sold 121 amalianeag amalianeag cum transfer soldul lui 121 (pierdere) la 1171? acum la aprilie, e tarziu sa fac 117 = 121 ? mai necesita si o alta inregistrare? multumesc (vezi toată discuția)