avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 0,98 an etilotest
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

0,98 an etilotest

oare ami trimite citatie de la politie sa ma duc sa dau declaratie ca anca nu am dat nici unu,sau asteapta sa fie gata rezultatele probelor biologice
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 14:18, 8 Iulie 2010
Se asteapta rezultatul analizelor si apoi veti fi citat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună o întrebare vă rog am fost oprit de echipaj de poliție ... Bună o întrebare vă rog am fost oprit de echipaj de poliție în trafic în Timișoara Mi-o cerut documentele la control ok iam dat absolut toate actele ... (vezi toată discuția)
Probleme valori alcoolemie: 0,31 la etilotest, 0.85 - 0.75 la mie la probele biologice Yurusun Yurusun Buna seara am si eu o antrebare domnilor avocati, va rog frumos sa-spuneti si mie cum este posibil de la 0, 31 an aparatul etilotest , este posibil sa ma ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan, comportament ciudat al polițistului și suspiciuni de înlocuire probe biologice. vă rog frumos să-mi spuneți ce și cum să fac, vreau dreptate Iurusun Iurusun Buna seara va rog frumos sa mi răspundeți urgent ca sunt disperat de hîrtiile care mi sau facut !!!AN seara de 24 iunie 2018 orele 23 :00, am fost oprit ... (vezi toată discuția)