avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probleme valori alcoolemie: 0,31 la etilotest, 0.85 - ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme valori alcoolemie: 0,31 la etilotest, 0.85 - 0.75 la mie la probele biologice

Buna seara am si eu o antrebare domnilor avocati, va rog frumos sa-spuneti si mie cum este posibil de la 0, 31 an aparatul etilotest , este posibil sa ma duca cu forta la analize??? Ca mi sa spus ca daca nu merg la spital mi se anuleaza permisul si ami face dosar penal pe loc etc . eu auzind asta am . mers mi a luat toate probele toxicologice urina sange bun mi sa dat dovada 15 zile cu drept de conducere, si mi-a ancheiat procesul verbal pe 24 iunie an procesul verbal scrie ca mia fost retinut permisul pe 90 de zile si an 2 saptamani au venit analizele si mi sa spus ca sa aprind3 lumanari si sa stau linistit ca an 3 luni mil da ba chiar daca vreau pot da examen peste o luna sa l iau mai repede ..!! Cu banii mei platiti binenteles pentru analizele facute pe 24-06-2018 !! Ca sa aud peste o luna jumate ca prima proba la sange este 0, 85-a doua 0, 75 !!! Nu se poate asa ceva domnilor si cu 2 avocati am mers la politie si nu au vrut sa arate sau sa dea o copie avocatelor!! Si an iulie pe 30 iar mia cerut 252lei cica pentru droguri, si am platit acei 252lei rezultatul a venit negativ. Dupa circa 4 zile a zis ca au venit probele la sange cica prima 0, 85-0, 75 a doua dar nu se poate asa ceva !!! Eu cred ca mi sa schimbat sangele cu siguranta !!! Si am cerut sa fac adn si anca nu mi sa aprobat cererea !!! Toata politia avocatele ziceau ca nu am nici o calitate dar suntem an 19 octombrie si anca nu mi a fost dat permisul !!!

domnilor avocati cum este posibil asa ceva?????? Au trecut3 luni si nu miau dat permisul si nici in raspuns . Ce este de facut? Am facut sesizari si bucuresti si iasi la dna dga dar ca nu se poate asa ceva ! Ce se antampla????

- Pe forum discutăm spețele, nu persoanele implicate în ele. Mulțumesc pentru înțelegere. -
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Yurusun , utilizator 11:00, 9 Noiembrie 2018
Da si an seara de 24 iunie mia dat si amenda 1350lei care am platito si pe aia !! Ce se antampla? Ce este astia ???? Pe fata hotiii !!? Va rog ce trebuie sa fac ?? Deci va dati seama sunt 4 luni fara4 zile si nu mi sa dat permisul??? Si ca toata lumea toata politia toata lumea avocatiii au zis ca nu am nici o calitate!!
Din cate inteleg, este posibil sa va fi intocmit dosar penal raportat la rezultatul probelor biologice.
La valoarea pe care ati avut-o in aerul expirat nu erati obligat sa mergeti la spital.
Ati fost testat si la droguri atunci la fata locului? este singura explicatie pentru care ati fi fost dus la spital...
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Tocmai de aceea pentru ca ma pacalit ca daca nu merg la spital ami anuleaza permisul si ami face dosar penal si merg la puscarie. Eu auzind cele mentionate am mers . am platit 136 de lei analize la sange urina . mentionez am mai scris anca odata acum circa2 luni -3 pe form despre acest caz
El a scris an procesul verbal ca eu doresc sa merg la spital si mia spus sa semnez. Dar anainte de a scrie el mia spus ca daca nu merg la spital. Ba ami anuleaza permisul, si cami face dosar penal si ca pot face anchisoare si ma prostit si pacalit
Normal136 lei au fost platiti si pentru urina si buletin toxicologic si sange pe 24 iunie 2018 . am mai platit vreo 180 lei dupa cateva zile dar nu mi sa dat nici o chitanta . am doar 2 chitante atat date acum circa 1 luna jumate una de 136 de lei si cea de 252 de lei atat an rest nimic

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool la volan, comportament ciudat al polițistului și suspiciuni de înlocuire probe biologice. vă rog frumos să-mi spuneți ce și cum să fac, vreau dreptate Iurusun Iurusun Buna seara va rog frumos sa mi răspundeți urgent ca sunt disperat de hîrtiile care mi sau facut !!!AN seara de 24 iunie 2018 orele 23 :00, am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere Iurusun Iurusun Bună seara astazi am fost la parchetul unde am antrebat din nou dacă a aprobat doamna procuroare cererea care am făcut-o de acum o săptămână și un pic ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu doua saptamani am fost implicat intr-un ... Alexandru J Alexandru J Buna ziua! In urma cu doua saptamani am fost implicat intr-un accident rutier cu o victima. Dupa etilotest (care a iesit 0) am fost dus la spital pentru ... (vezi toată discuția)