avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contracte in monopolul natural
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contracte in monopolul natural

contractul-cadru pentru furnizarea energiei termice fiind un contract reglementat in conditii de monopol natural poate produce efecte si pentru cei care nu au semnat un astfel de contract ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Debransare de la sistemul public de incalzire acs_nalia acs_nalia buna ziua, Va rog sa ma ajutati cun un raspuns la urmatoarea problema: in data de 27 aprilie 2015 mi-am montat centrala termica in apartament fara sa ma ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari cristina_kiss cristina_kiss vreau sa actionez in instanta asociatia de proprietri si nu stiu cum sa procedez.Problem e urmatoarea: doamna de la asociatie mi- a eliberat in luna august o ... (vezi toată discuția)
Procedura debransare de la reteaua de termoficare Adytzu72 Adytzu72 Buna ziua, Vreau sieu sa stiu care este procedura legala pentru debransarea de la sistemul de termoficare centralizat si daca cei de la firma care asigura ... (vezi toată discuția)